lunes, 24 de octubre de 2011

La Festa dels Súpers bat rècords!

EL PERIÓDICO / Barcelona
  • La Festa dels Súpers bat rècords amb 420.000 assistents
La Festa dels Súpers ha batut aquest cap de setmana el seu rècord de públic amb 420.000 assistents en la seva XV edició, després d'omplir l'Anella Olímpica de Montjuïc, a Barcelona. En total, 190.000 persones han assisitit a la festa aquest diumenge, i 230.000 ho han fet dissabte, segons informa l'organització en un comunicat.
Un moment de la Festa dels Súpers.
Un moment de la Festa dels Súpers. jordi soteras
La festa, que coincideix amb els 20 anys que compleix el club en antena, ha superat en afluència l'edició de l'any passat i la del 2008, fins ara les més concorregudes, amb 380.000 assistents.
Segons el director del canal Super3, Dani López, "després de 20 anys, el Club Super3 ha tornat a demostrar aquest cap de setmana que és un autèntic fenomen social i això és possible gràcies als súpers i a la paciència dels seus pares".
L'organització calcula que el 40% dels assistents han anat al recinte en transport públic o caminant, fet que ha contribuït a fer que l'accés es fes de manera fluida.
  • La Festa dels Súpers atrau 380.000 persones a Barcelona
El transport públic ha facilitat els accessos a l'àrea de Montjuïc
La catorzena Festa dels Súpers ha atret aquest cap de setmana 380.000 persones, entre pares i fills, a l'anell olímpic de Montjuïc, a Barcelona.
En un comunicat, TV3 ha informat que durant aquests dos dies s'han comptabilitzat dos milions de salts per salvar el planeta, un gest amb què aquest programa infantil promou entre els nens la sensibilitat pel medi ambient.
En total, es calcula que ahir dissabte van participar a les dues-centes activitats programades pels organitzadors unes 180.000 persones, i que avui ho han fet unes 200.000, xifres que confirmen la capacitat d'atracció d'aquest espai del canal Super3.
Durant aquests dos dies, han actuat a l'estadi olímpic artistes com Dagoll Dagom i Beth, així com els campions del món de bicitrial Dani Comas i Mireia Abant, entre d'altres. Malgrat l'afluència d'assistents, TV3 ha destacat que el transport públic ha facilitat l'accés a Montjuïc, ja que unes 60.000 persones han utilitzat l'autobús i unes 105.000 ho han fet per les escales mecàniques.
Noticia transport públic elperiodico.cat

Vídeos TV3alacarta: La Festa dels súpers 2011: tots som súpers!
Vídeo de la festa: http://www.tv3.cat/videos/3768250 (Gràcies a anònim)

3 comentarios:

  1. Vídeos TV3alacarta: La Festa dels súpers 2011: tots som súpers!

    El vídeo de la festa:

    http://www.tv3.cat/videos/3768250

    ResponderEliminar
  2. Sí però molta gent es va quedar sense poder veure l'escenari. Només hi havien grades disponibles per una sisena part de tot l'estadi olímpic. Això des de la tele no es veu, però un cop allà és molt decepcionant.

    ResponderEliminar
  3. Segurament no esperaven tanta afluència de públic. Esperem que l’any vinent estiguin una mica més al cas, i siguin capaços d’ampliar espais.

    ResponderEliminar